Bálint Györgyi

Bálint_Györgyi

Bálint Györgyi - Alternatív masszázsterapeuta


A természetes gyógymódok - pl. gyógynövények - használata családunkban folyamatosan jelen volt. Nagyszüleimtől tanultam népi praktikákat, hogy s mint kezeltek régen bizonyos betegségeket. Ők indítottak el a természetgyógyászat útján, amit már a mindennapjaimba is beépítettem.

2011-ben végeztem a gyulai főiskolán, mint egészségügyi szervező menedzser. A turisztika helyett inkább az egészségügy vonalán szerettem volna továbbhaladni. Elsősorban az alternatív gyógyászati módszerek, a fizioterápia, és a gyógyszer szedése nélküli gyógymódok érdekeltek.

2012-től hivatalosan is elindult számomra, hogy természetgyógyászattal, azon belül is alternatív masszázsokkal foglalkozzam. Budapesten tanultam az Ecce Homo Oktatási Központban természetgyógyászatot, majd alternatív mozgás- és masszázsterápiát. Oklevelet szereztem klasszikus svéd, illetve keleti masszázsokból (thai, kínai). Az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képesítést 2015 áprilisában szereztem meg. Ezek mellett rendszeresen járok továbbképzésekre, fontosnak tartom

Szabadidőmben szívesen készítek saját célra gyógynövényekből krémeket, masszázsolajokat, vagy - ha éppen alkotó kedvemben vagyok - kreatív hobby keretén belül dísztárgyakat.

Négy éve a Csabai BioKlinika és NatúrPatika asszisztenseként nyújtok segítséget vendégeinknek, valamint csatlakoztam a BioKlinika segítőihez is. Kínai regeneráló masszázsra jelentkezhetnek be hozzám. Ha különlegességre vágynak érdemes kipróbálni a mézes tuina masszázst, illetve a csikung-golyós masszázst. Várom szeretettel kedves vendégeimet!