Bálint Györgyi

Bálint_Györgyi

Alternatív masszázsterapeuta


A természetes gyógymódok - pl. gyógynövények - használata családunkban folyamatosan jelen volt. Nagyszüleimtől tanultam népi praktikákat, hogy s mint kezeltek régen bizonyos betegségeket. Ők indítottak el a természetgyógyászat útján, amit már a mindennapjaimba is beépítettem.

2011-ben végeztem a gyulai főiskolán, mint egészségügyi szervező menedzser. A turisztika helyett inkább az egészségügy vonalán szerettem volna továbbhaladni. Elsősorban az alternatív gyógyászati módszerek, a fizioterápia, és a gyógyszer szedése nélküli gyógymódok érdekeltek.

2012-től hivatalosan is elindult számomra, hogy természetgyógyászattal, azon belül is alternatív masszázsokkal foglalkozzam. Budapesten tanultam az Ecce Homo Oktatási Központban természetgyógyászatot, majd alternatív mozgás- és masszázsterápiát. Oklevelet szereztem klasszikus svéd, illetve keleti masszázsokból (thai, kínai). Az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képesítést 2015 áprilisában szereztem meg. Ezek mellett rendszeresen járok továbbképzésekre, melyeket nagyon fontosnak tartok. Mindig tanulok valami újat, amit beépíthetek terápiámba.

Szabadidőmben szívesen készítek saját célra gyógynövényekből krémeket, masszázsolajokat, vagy - ha éppen alkotó kedvemben vagyok - kreatív hobby keretén belül dísztárgyakat.

A Csabai BioKlinika és NatúrPatika asszisztenseként nyújtok segítséget vendégeinknek, valamint masszőrként csatlakoztam a BioKlinika segítőihez is. Várom szeretettel kedves vendégeimet!

Milyen módszerekkel segíthet Györgyi?

Kínai regeneráló masszázs

Mézes tuina

Csikung golyós masszázs