Bach virágterápia

Bach virágterápia

Bach virágterápia


A növények rezgéseikkel hatnak ránk. Gondoljunk arra, hogy feltöltődünk, amikor teszünk egy sétát a természetben, egy erdőben. Finomtesteink (éter, asztrál), energiaközpontjaink észrevétlenül összekapcsolódnak a Föld, a fák, a növények természetes rezgésével és feltöltődünk általuk. Dr. Edward Bach homeopata orvos ismerte fel e rezgések hatását, azt, ahogyan tartósíthatók és a speciális növényi információkkal az egyes betegségek, problémák célirányosan gyógyíthatók. A Bach-gyógyesszenciák nem a növények hatóanyag-molekuláival gyógyítanak, hanem a virágokban lévő energiát és információt tartalmazzák. A Bach-cseppek azonnal hatnak, nem fizikai szinten, hanem éteri síkokon, amely leképeződik a fizikai testben.

Ha van olyan negatív jellemvonásod, amely megtöri harmóniádat, akkor a Bach virágterápia növényei segítenek legyőzni személyiséged árnyoldalát és életedet boldogabbá, örömtelibbé és hasznosabbá teszik.

Segít szembesülnöd, lelki problémáiddal és azok felvállalásával. Így kaphatsz csak lehetőséget a belső minőségi változásodra, emelkedésedre, önmegvalósításodra és kiteljesedésedre.

A Bach virágterápia segítségével lehetővé válik negatív lelkiállapotaid és problémáid természetes, fokozatos feloldása és végső soron a kibillent lelki egyensúly helyreállítása.

A kezelést BioKlinikánkon Tormáné Báthori Zsuzsanna végzi.

Egy kezelés ára 5000 Ft.