Lélek Tér meditáció

Tibeti hangtálas hangfürdő

2019-05-30
Összes cikk

Kérj és megadatik!


Számos félreértés van ebben a kérdésben... Sokan azt hiszik, kértem egyszer és akkor az úgy elég, és ha nem jön össze, akkor hülyeség ez az egész...

A kérés önmagában kevés. A kérés a teremtésnek CSAK az ELSŐ lépése. A kéréssel elindítasz, de a kérés után még számos dolgot KELL megtenned. Az úgy nem működik hogy "kéregetsz" - sokszor a vágy energiájával csak, és valójában az is lehet, azzal a nézőponttal, hogy úgysem kapod meg. És aztán csodálkozol, ha tényleg nem kapod meg.

A teremtés komplex játék. A teremtés egy folyamat és ha ezt nem látod, könnyen félreértelmezheted, feladhatod, és elveszthetsz a részletekben. Bármi amiben vagy, TE teremtetted. Szeretnéd megváltoztatni? Szuper! Akkor hajrá, mi az a nézőpontom, amit ha megváltoztatok, a teremtésem is megváltozik? ÉS mi az, amit kérhetek, választhatok és befogadhatok, ami megváltoztat mindent? A kérd és megadatik működik. Van, amikor csodaszerűen, van amikor tudatos, következetes munkával! Kevesen teremtenek tudatosan.

Ha szeretnél Te is közéjük tartozni, csatlakozz a 3 alkalmas workshophoz. Kéthetente találkozunk 6 héten keresztül. Az esemény regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a 0670/369-4792 telefonszámon lehetséges.

Alkalmak:

Február 8. Szombat 16.00-18.00

Február 22. Szombat 16.00-18.00

Március 7. Szombat 16.00-18.00

A workshopok ára: 5000 Ft/alkalom.

Helyszín: Békéscsaba, BioKlinika, Munkácsy u. 13.

A terembe hátulról tudsz bejönni az épület megkerülésével a parkoló felől. A bolt elől zárva lesz.

Szeretettel vár Plenter Juhász Anita!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük