Tibeti hangtálas hangfürdő

Úton a Bihar kincse, vajon hol járhat?
2018-11-17
Összes cikk

Tibeti hangtálas hangfürdő


Hogyan hat a hangfürdő?

Hatásmechanizmusát tekintve: a hangrezgések átveszik az irányítást a test felett és a testünket alkotó vizet strukturálisan feljavítják. Ezáltal beindul a salaktalanítás, a pangó területek, blokkok oldódnak, ellazulunk, utána pedig gyógyító hanghullámok töltik fel a testet és emlékeztetik eredeti működésére. Kiegyenlítődnek az energiahiányos területek, az energiatöbbletek elvezetődnek. A hangszerek által keltett frekvencia hat a meridiánokra, a csakrákra, valamint az aurára is. Legvégül pedig hat a tudatra, a lélek szintjére. Oldódnak bánataink, elfojtásaink, elnyomott félelmeink. Segítenek leépíteni az évek alatt feleslegesen magunkra vett terheket, hogy jelen életünkben magunkra találhassunk és tudatosabban éljük mindennapjainkat.

Milyen gyakran javasolt kezelésre járni?

A kezeléseket igénybe lehet venni alkalomszerűen, vagy ismétlődő rendszerességgel. Amennyiben kúraszerűen veszel részt hangfürdőn, annak a legnagyobb előnye, hogy amint a test megszokja a rezgéseket, minden alkalommal egyre könnyedebben lazul el, egyre befogadóbbá válik, s ezáltal több időt tölt el a teljes ellazultság állapotában. Testünk egyre jobban az öngyógyításra tud koncentrálni, ami hatással van mentális-lelki kondíciónkra, hétköznapi életünkre is. Rendszeres hangfürdőzéssel észrevehetjük, hogy életünk nyugodtabb, vidámabb, jobban bírjuk a terhelést.

Mi vár rád a hangfürdőn, mire számíts, ha még nem voltál?

Mély relaxáció és gyógyulás. Lefekszel, betakarózol és engeded, hogy a hangok vibrációja eljusson hozzád. Előzetesen jó, ha tudatosan koncentrálsz arra, hogy a hangok segítenek, tehát nyisd meg magad és engedd, hogy a hangok eljussanak hozzád. Érdemes többet inni előtte, mert a rezgések legjobban a jól hidratált sejtekre tudnak hatni, hiszen 70%-unk víz! És a víz pedig igen jól veszi az információt. Amikor testünk ellazult, elménk is nyitottabb, befogadóbb, megpihentebb állapotba kerül, így a pozitív rezgések, a hangok által nyújtott frekvenciák alatt beindulhatnak a gyógyító folyamatok, a töltekezés, megújulás, az elengedés, a felismerések. Kinek, mire van éppen szüksége.

A hangfürdőzés közben érezheted, hogy bizseregnek a végtagjaid, kicsit sajoghatnak a problémás testrészeid, a tested hőmérséklete lecsökken a mély tudati állapot miatt, de akár el is aludhatsz.

Minden hangfürdő más, mivel a tálak alkalmazásának módja tisztán intuitív a szerint, hogy a részt vevők éppen milyen energiákat igényelnek. Minden hangfürdő végén magas, érces hangú tingshával hozlak vissza, mert haza is kell jutni valahogy :-)

Végül, pedig megbeszélhetjük a tapasztalatokat, megéléseket, kérdéseket. De olyan is van, hogy csak ülünk a csendben, békében, amit a hangok teremtettek bennünk és körülöttünk.

Ellenjavallt:

Epilepszia, pacemaker, akut gyulladás és trombózis esetén, valamint a várandósság első három hónapjában.

Amit jó, ha magaddal hozol:

Vizet, kényelmes ruhát, polifoamot, esetleg párnát a fejed/térded alá, vagy ami szükséges a kényelmedhez…valamint nyitottságot, kíváncsiságot és önmagad megismerése, jobbítása iránti vágyat.

Ára 3000,-Ft/alkalom

A hangfürdő kb. 60 perces.

A férőhelyek korlátozottsága miatt bejelentkezés szükséges, melyet megtehetsz a BioKlinika bármely elérhetőségén!

Kapcsolat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük