IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

Ha első kézből szeretne értesülni különleges híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre! (Ha időközben meggondolná magát, bármikor leiratkozhat.)

Email cím
Vezetéknév
Keresztnév
Secure and Spam free...

Tibeti hangtálas hangfürdő. Kéthetente pénteken 17:00tól!

Inga tanfolyam januárban! (időpontváltozás)
2018-01-07
“Mandalafestés és meditálás a zene hullámhosszán” – képzőművészeti foglalkozás
2018-03-27
Összes cikk

Tibeti hangtálas hangfürdő


Hogyan hat a hangfürdő?

Hatásmechanizmusát tekintve: a hangrezgések átveszik az irányítást a test felett és a testünket alkotó vizet strukturálisan feljavítják. Ezáltal beindul a salaktalanítás, a pangó területek, blokkok oldódnak, ellazulunk, utána pedig gyógyító hanghullámok töltik fel a testet és emlékeztetik eredeti működésére. Kiegyenlítődnek az energiahiányos területek, az energiatöbbletek elvezetődnek. A hangszerek által keltett frekvencia hat a meridiánokra, a csakrákra, valamint az aurára is. Legvégül pedig hat a tudatra, a lélek szintjére. Oldódnak bánataink, elfojtásaink, elnyomott félelmeink. Segítenek leépíteni az évek alatt feleslegesen magunkra vett terheket, hogy jelen életünkben magunkra találhassunk és tudatosabban éljük mindennapjainkat.

Milyen gyakran javasolt kezelésre járni?

A kezeléseket igénybe lehet venni alkalomszerűen, vagy ismétlődő rendszerességgel. Amennyiben kúraszerűen veszel részt hangfürdőn, annak a legnagyobb előnye, hogy amint a test megszokja a rezgéseket, minden alkalommal egyre könnyedebben lazul el, egyre befogadóbbá válik, s ezáltal több időt tölt el a teljes ellazultság állapotában. Testünk egyre jobban az öngyógyításra tud koncentrálni, ami hatással van mentális-lelki kondíciónkra, hétköznapi életünkre is. Rendszeres hangfürdőzéssel észrevehetjük, hogy életünk nyugodtabb, vidámabb, jobban bírjuk a terhelést.

Mi vár rád hangfürdőn, mire számíts, ha még nem voltál?

Mély relaxáció és gyógyulás. Lefekszel, betakarózol és engeded, hogy hangok vibrációja eljusson hozzád. Előzetesen jó, ha tudatosan koncentrálsz arra, hogy a hangok segítenek, tehát nyisd meg magad és engedd, hogy a hangok eljussanak hozzád. Érdemes többet inni előtte, mert a rezgések legjobban a jól hidratált sejtekre tudnak hatni, hiszen 70%-unk víz! És a víz pedig igen jól veszi az információt. Amikor testünk ellazult, elménk is nyitottabb, befogadóbb, megpihentebb állapotba kerül, így a pozitív rezgések, a hangok által nyújtott frekvenciák alatt beindulhatnak a gyógyító folyamatok, a töltekezés, megújulás, az elengedés, a felismerések. Kinek, mire van éppen szüksége.

A hangfürdőzés közben érezheted, hogy bizseregnek a végtagjaid, kicsit sajoghatnak a problémás testrészeid, a tested hőmérséklete lecsökken a mély tudati állapot miatt, de akár el is aludhatsz.

Minden hangfürdő más, mivel a tálak alkalmazásának módja tisztán intuitív a szerint, hogy a részt vevők éppen milyen energiákat igényelnek. Minden hangfürdő végén magas, érces hangú tingshával hozlak vissza, mert haza is kell jutni valahogy :-)

Végül, pedig megbeszélhetjük a tapasztalatokat, megéléseket, kérdéseket. De olyan is van, hogy csak ülünk a csendben, békében, amit a hangok teremtettek bennünk és körülöttünk.

Ellenjavallt:

Epilepszia, pacemaker, akut gyulladás és trombózis esetén, valamint a várandósság első három hónapjában.

Amit jó, ha magaddal hozol:

Vizet, kényelmes ruhát, esetleg párnát a fejed/térded alá, vagy ami szükséges a kényelmedhez…valamint nyitottságot, kíváncsiságot és önmagad megismerése, jobbítása iránti vágyat.

Ára 1.500,-Ft/alkalom

A hangfürdő kb. 45 perces. Kéthetente kerül megrendezésre. Következő alkalom: ÁPRILIS 27. (PÉNTEK) 17:00 óra.

A férőhelyek korlátozottsága miatt bejelentkezés szükséges, melyet megtehetsz a BioKlinika bármely elérhetőségén!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Aktuális programjaink:

Hangfürdő minden második pénteken!

Következő alkalom: április 27. 17 óra

Email cím
Vezetéknév
Keresztnév
Secure and Spam free...